Winter Edition

Mattias Recks färdigskrivna träningsprogram för målmedvetna cyklister som söker rationell och tidseffektiv träning för maximal utveckling. Programmet finns för både damer och herrar.

MÅNADSAVGIFT 495:-

 

Skapa konto och beställ

BLI en bättRe cyklist i vinter!

Mattias Reck har tagit alla viktiga pusselbitar i sin träningsfilosofi som han framgångsrikt använder på WorldTour-nivå och skapat ett schema för vintern till dig som är målmedveten tävlings- eller subcyklist med ont om tid. 

PERIODISERAT TRÄNINGSSCHEMA
Mattias lotsar dig fram till och med mars med ett väl genomtänkt och periodiserat träningsschema som varvar lugnare uppbyggnad med hårdare punktinsatser vad gäller tröskel/FTP och VO2Max. Vi kan lova att schemat inte bara kommer att göra dig stark, uthållig och förberedd inför säsongen utan det kommer även att ge dig både ny kunskap och inspiration!

PROGRAMMETS UTFORMNING
Veckoschemat är upplagt som tre korta pass och ett lite längre, som alla kan räknas som ”prio” eller ”måstepass”. Utöver dessa pass hittar du varje vecka även ett bonuspass om du har tid över. Passen läggs in i din digitala träningsdagbok och synkas automatiskt med Zwift om du har konto där. Du hittar passen under ”Today’s Plan Custom Workouts”.

FÖR BÅDE DAMER OCH HERRAR
Programmet finns i två versioner som utgår från samma principer och passuppbyggnad, men där det ena är anpassat för dig som är damcyklist och det andra för dig som är herrcyklist. Damversionen är anpassad av vår coach och proffscyklist Julia Borgström.

STARTA NÄR DU VILL
Programmet sträcker sig fram till slutet av mars. Priset är 495 kr i månaden och oavsett när du väljer att starta får du hela innevarande månads program inlagt i din digitala träningsdagbok, men du betalar givetvis endast för den resterande delen av aktuell månad.

DET HÄR INGÅR OCKSÅ
The Hero Community – en samlingsplats på Facebook för alla våra adepter och coacher. Här får du chans att ställa frågor, inspireras och ta del av värdefulla tips och tricks.

Analytics – vår specialanpassade variant av analysverktyget Today’s Plan där du kan logga och analysera din träning in i minsta detalj. Det möjliggör också att du får alla pass direkt in i Zwift om du har konto där. Du hittar passen under Today’s Plan Custom Workouts i Zwift.

Programmet har ingen bindningstid.

TRÄNINGSPROGRAM AV MATTIAS RECK

Winter Edition är speciellt framtaget av vår huvudcoach vilket säkerställer att du tränar på rätt sätt och minimerar risken för skador. På så sätt får du kontinuitet och kvalitet i din träning.

DIGITAL TräningsDAGBOK

Träningsprogrammet läggs in i dina digitala träningsdagbok så att du får en enkel överblick över passen. Träningsdagboken är en del av My Guided Heroes, där du också enkelt kan fortsätta din resa med andra träningsprogram eller med en personlig coach.

TODAY'S PLAN OCH ZWIFT

Med träningsprogrammet ingår också vår tjänst Analytics där du kan analysera din träning i det populära verktyget Today’s Plan. Dessutom hittar du också alla pass i Zwift om du har konto där.

Är du redo? Så här fungerar det!


① Skapa ett konto i My Guided Heroes

② Välj abonnemang WINTER EDITION

③ Välj startdatum

④ Din digitala träningsdagbok fylls på med färdigskrivna pass en månad i taget

⑤ Kör hårt och analysera gärna din träning i Analytics