Winter Edition Triathlon

Träningsprogram för elitmotionärer som söker rationell och tidseffektiv träning för maximal utveckling. Passar både damer och herrar.

CYKLING – LÖPNING – SIMNING – STYRKA

MÅNADSAVGIFT 595:-

 

Skapa konto och beställ

BLI en bättRe TRIATLET!

Våra coacher Ulrika Eriksson och Patrik Ericsson har tagit alla erfarenheter från många år som coacher och eget utövande för att skapa ett schema för vintern till dig som är elitmotionär och som siktar mot Ironman, Ironman 70.3, Sala Silverman eller någon annan triathlontävling. 

PERIODISERAT TRÄNINGSSCHEMA
Programmet sträcker sig fram till och med mars med ett väl genomtänkt och periodiserat träningsschema som inleds med en lugnare uppbyggnad med fokus på att bygga upp kroppen. Som alla våra program kan vi lova att schemat inte bara kommer att göra dig stark, uthållig och förberedd inför säsongen utan det kommer även att ge dig både ny kunskap och inspiration!

PROGRAMMETS UTFORMNING
En typisk vecka ur programmet innehåller 7-8 pass (cykling, löpning och simning) med en sammanlagd träningstid om 10-12 timmar. Schemat innehåller även styrketräningsövningar för att bygga upp kroppen och verka skadeförebyggande.

STARTA NÄR DU VILL
Programmet startar 28 november och sträcker sig fram till slutet av mars. Priset är 595 kr i månaden och oavsett när du väljer att starta får du hela innevarande månads program inlagt i din digitala träningsdagbok, men du betalar givetvis endast för den resterande delen av aktuell månad.

DET HÄR INGÅR OCKSÅ
The Hero Community – en samlingsplats på Facebook för alla våra adepter och coacher. Här får du chans att ställa frågor, inspireras och ta del av värdefulla tips och tricks.

Analytics – vår specialanpassade variant av analysverktyget Today’s Plan där du kan logga och analysera din träning in i minsta detalj.

Programmet har ingen bindningstid.

TRÄNINGSPROGRAM

Winter Edition Triathlon är speciellt framtaget av våra coacher Ulrika Eriksson och Patric Eriksson vilket säkerställer att du tränar på rätt sätt och minimerar risken för skador. På så sätt får du kontinuitet och kvalitet i din träning.

DIGITAL TräningsDAGBOK

Träningsprogrammet läggs in i dina digitala träningsdagbok så att du får en enkel överblick över passen. Träningsdagboken är en del av My Guided Heroes, där du också enkelt kan fortsätta din resa med andra träningsprogram eller med en personlig coach.

ANALYSVERKTYG

Med träningsprogrammet ingår också vår tjänst Analytics där du kan analysera din träning i det populära verktyget Today’s Plan. Dessutom hittar du också alla cykelpass i Zwift om du har konto där.

Är du redo? Så här fungerar det!


① Skapa ett konto i My Guided Heroes

② Välj abonnemang WINTER EDITION TRIATHLON

③ Välj startdatum 28 november

④ Din digitala träningsdagbok fylls på med färdigskrivna pass en månad i taget

⑤ Kör hårt och analysera gärna din träning i Analytics

Ulrika Eriksson

Ulrika Eriksson

Cykling|Löpning|Simning|Triathlon

Coach som vill inspirera på vägen
”Jag vill hjälpa dig att nå dina mål med de förutsättningar du har, jag tror på att ha kul på vägen och skapa hållbara träningsvanor. Själv har jag lååång bakgrund från konditionsidrott, främst långdistanstriathlon och nu på senare år swimrun, paddling o klättring. Jag har jobbat som coach, PT och triathlontränare i över 10 år. I övrigt älskar jag kittlande äventyr, kontraster och att bli riktigt trött. Ser framemot att få följa med på din resa.”

Patrik Ericsson

Patrik Ericsson

Cykling|Löpning|Simning|Triathlon

Utbildad simtränare och triatlet
”Jag älskar träning och att hjälpa mina adepter nå sina mål oavsett bakgrund. Jag startade min träning och karriär som simmare men gick vid 19 års ålder över till cykling. Efter några år ute i världen började jag istället 2016 pröva lyckan som triatlet. Förutom att coacha andra studerar jag på högskolan för att få ännu mer kunskap inom det jag verkligen brinner för.”