Vätternrundan

Träningsrådgivning för Vätternrundan

Många av de som skall cykla något av Vätternrundans lopp känner att de vill hitta en röd tråd i sin träning och någon som guidar dem igenom detta genom olika träningsupplägg. Vätternrundan har därför slutit ett treårigt avtal med Guided Heroes om flera olika tjänster för träningsupplägg.

Här är de tjänster som Vätternrundan tillsammans med Guided Heroes erbjuder under 2021.

Vätternrundan x Guided Heroes Sub 9

Om du vill cykla tillsammans i en grupp för att ta dig i mål under 9 timmar har Guided Heroes tagit fram ett paket med startplats, cykeltröja, energipaket, träningsrådgivning av personlig coach och gemensamma träningsdagar.
Läs mer om paketet här.

Vätternrundan x Guided Heroes Premium

Cyklister med sikte på att maximera sin prestation kan även beställa vårt månadsabonnemang för personlig träningsrådgivning Premium till specialpriset 995 kronor per månad. Specialpriset behåller man även efter Vätternrundan. I erbjudandet ingår också en present som hämtas ut vi starten i Motala. Använd rabattkoden vr2021.
Läs mer om månadsabonnemanget Premium.

Träningsprogram i din telefon

Vår huvudcoach Mattias Reck har skapat tre stycken träningsprogram som passar olika ambitionsnivåer. Programmen finns i tre versioner: Sub10, Sub12 och Sub15.  Om du nytecknar ett abonnemang på Analytics för specialpriset 99:-/mån får du träningsprogrammen upplagda och sparade digitalt. Specialpriset behåller du även efter Vätternrundan. Använd rabattkoden analyticsvr2021 och ange även vilket program du vill ha i din mobil när du beställer.
Beställ Analytics med träningsprogram.

Du kan läsa mer om träningsprogrammen på cykla.se.