Toppa formen till Vasaloppet

Personlig coach. Rullbandstest. Teknikanalys.
Vill du skapa de bästa förutsättningarna inför Vasaloppet? Just nu ingår både ett rullbandstest vid Borås skidstadion och en filmad teknikanalys om du tecknar abonnemanget Ultimate med vår coach Erik Fransson.

1995 SEK/mån

Skapa konto och beställ

PERSONLIG COACH

Alla är olika och med vårt abonnemang Ultimate får du en coach vid din sida som planerar din träning efter dina förutsättningar och mål. Avstämning sker varannan vecka. 

TEST PÅ RULLBAND

För att ge dig allra bästa förutsättningar och rätt träning ingår ett rullbandstest på Borås skidstadion. Du får börja med ett tröskeltest som övergår i ett maxtest. Testet tar c:a 1 timme och bokas efter tecknande av abonnemang.

TEKNIKANALYS

Vid rullbandstestet filmas du av coachen som gör en teknikanalys och ger dig feedback, tips och råd om vad som kan förbättras, samt vilka teknikövningar du bör fokusera på för bäst förbättring.

Så här fungerar det!


① Skapa ditt konto i My Guided Heroes

② Välj abonnemang Ultimate och träningsform Längdskidåkning

③ Fyll i information om dina förutsättningar och mål

④ Boka tid för inledande samtal och rullbandstest

⑤ Kontinuerlig avstämning, analys och anpassning av träning

⑥ Efter loppet väljer du om du vill fortsätta, ändra eller avsluta ditt abonnemang.

Erik Fransson

Erik Fransson

Längdskidåkning

Coach och tävlingsskidåkare
”Jag brinner för träningen och att se den utveckling träningen gör. Jag vill hjälpa dig för att nå dina personliga mål och samtidigt hitta glädjen och balansen i livet. Användandet av ny teknik och träningsfilosofi är något jag tycker är extremt intressant för att utveckla längdskidåkningen. Jag är själv elitskidåkare och tävlar nationellt med höga mål. Jag vill kunna använda mig av mina kunskaper som jag lärt mig genom åren för att coacha andra till att bli ”sitt bästa jag” och nå sina mål.”

Hör av dig till Erik på erik@guidedheroes.se om du har har några frågor!