Tjejvättern Kombo

Startplats till loppet och Julia Borgströms specialskrivna träningsprogram.

995:-

Hej! Vad kul att du är sugen på att ta dig an Tjejvätterns tio mil den 10 juni.

Med Tjejvättern Kombo får du både mitt specialskrivna träningsprogram och en startplats till loppet. Programmet är skrivet med fokus på roliga och effektiva pass som kommer att ge dig den träning som behövs för att klara loppet på cirka 3,5 timmar.

Om du hänger på och följer programmet är jag säker på att du inte bara får en inspirerande träningsperiod under våren utan också kommer stå på startlinjen den 10 juni väl förberedd för att kunna njuta av den fantastiska folkfest som Vätternrundan är och att du når ditt mål. Och du, varför inte utmana en kompis och göra det tillsammans? Har du redan en startplats funkar det med. Läs nedan! 

Julia Borgström

Coach och proffscyklist, Guided Heroes & UCI Women's Continental Team AG Insurance–Soudal–Quick-Step

Utmana dig själv eller hela tjejgänget!

Innehållet i träningen är en kombination av volym och kvalitetsträning. Det är givetvis en fördel om du har viss cykelbakgrund, men har du en bra konditionsgrund kan du följa träningsprogrammet även om du inte har tränat på cykel så mycket tidigare.

Träningsprogrammet är uppbyggt kring två baspass plus ett valfritt pass i veckan, som ligger placerade på tisdag, torsdag och lördag. Givetvis anpassar du detta så det passar in i din vardag, men tänk på att försöka sprida ut passen över hela din vecka. Obs! Två veckor är lite tuffare och  består av tre baspass, men det klarar du! 

Du kan hoppa på när du vill, men vill du vara med från början så är första passet måndag 10 april och programmet sträcker sig sedan fram till loppet. Priset för hela träningsprogrammet och startplats är 995 kr (ordinarie pris för träningsprogram och startplats är 1 795 kr). Har du redan startplats kostar programmet 495:-.

DET HÄR INGÅR OCKSÅ
The Hero Community – en samlingsplats på Facebook för alla våra adepter och coacher. Här får du chans att ställa frågor, inspireras och ta del av värdefulla tips och tricks.

Analytics – vår specialanpassade variant av analysverktyget Today’s Plan där du kan logga och följa din träning. Du får tillgång till ett omfattande utbud av analyser som låter dig följa dina träningsframsteg och förstå din aktivitetsdata – med så mycket eller lite detaljer du själv vill. Den automatiska kopplingen till Today’s Plan möjliggör också att du får alla pass direkt in i Zwift om du har konto där. Du hittar passen under Today’s Plan Custom Workouts i Zwift.

TRÄNINGSPROGRAMMET

Programmet är speciellt framtaget av Julia Borgström som när hon inte tävlar för sitt team på UCI World Tour hjälper oss att coacha motionärer på Guided Heroes. Med hennes erfarenhet säkerställs att du tränar på rätt sätt och minimerar risken för skador. På så sätt får du kontinuitet och kvalitet i din träning.

TräningsKALENDERN

Träningsprogrammet läggs in i en smidig digital träningskalender så att du får en enkel överblick över passen. Kalendern är en del av My Guided Heroes, där du också enkelt kan fortsätta din resa med andra träningsprogram eller med en personlig coach.

STARTPLATSEN

Med träningsprogrammet ingår också en startplats till Tjejvättern 100 km, till ett värde av 800 SEK. Efter din beställning i My Guided Heroes får du en värdekod via e-post som du använder när du bokar din startplats på Vätternrundans hemsida.

Är du redo? Så här fungerar det!


① Skapa ett konto i My Guided Heroes

② Ange VIP-kod JULIAB

Välj abonnemang TJEJVÄTTERN KOMBO

④ Välj startdatum

⑤ Din träningskalender fylls på med färdigskrivna pass

Värdekod för startplats skickas till din e-post i början av april

HAR DU REDAN STARTPLATS? LUGN.

Om du redan har köpt din startplats till Tjejvättern men ändå vill hoppa på Julias träningsprogram så kan du vara lugn, vi har tänkt på det med. Följ guiden ovan men välj istället abonnemanget TJEJVÄTTERN TRÄNING för 495 kronor.