Så här fungerar Guided Heroes


① Skapa ditt konto i My Guided Heroes

② Välj abonnemangsnivå och träningsformer

③ Du matchas ihop med en coach som passar dig

④ Fyll i information om dina förutsättningar och mål

⑤ Din coach tar fram ett unikt upplägg och träningen börjar inom en vecka

Kontinuerlig uppföljning och anpassning av träning så länge du vill

Här nedan får du svar på de vanligaste frågorna om hur det fungerar med coachning hos Guided Heroes. Behöver du mer hjälp når du oss alltid på info@guidedheroes.se.

Träningen

En dold accordion
Vilka idrotter kan jag bli coachad inom?

Du kan bli coachad inom cykling, löpning, längdåkning och simning. Vi har även specialiserade coacher för triathlon.

Vilket abonnemang ska jag välja?

Skillnaden i abonnemangsform har inget att göra med hur snabb du är, utan den utgår ifrån hur mycket kontakt du vill ha med din coach. För en nybörjare som känner att dom vill ha mycket stöd och lära sig mer om träning passar Ultimate lika bra som för en elitmotionär med höga ambitioner på t.ex. Vätternrundan.
För en van elitmotionär kanske det istället räcker med att själv analysera sin egen träning med abonnemanget Analytics? Allt beror alltså på dina egna behov.

I My Guided Heroes kan du enkelt byta abonnemangsnivå när du vill.

Hur tränad måste jag vara för att skaffa mig en coach?

Inte alls. Det viktiga är att du har motivationen. Träningsrådgivningen baseras helt på dig och dina egna förutsättningar och mål.

Hur ser träningsupplägget ut? Är det träning varje dag?

Vi skräddarsyr träningen så att den passar ditt liv, din vardag och dina förutsättningar. Schemat kommer att passa ditt liv, det är inte ditt liv som ska anpassas till ett specifikt schema. Det betyder att upplägget och dagarna kommer att styras av vad vi kommer fram till tillsammans när vi går igenom dina mål och dina förutsättningar samt tid till träning och återhämtning.

Måste jag ha en effektmätare om jag vill skaffa en cykelcoach?

Nej, det behöver du absolut inte. Även om vi på Guided Heroes tycker att effektmätare är ett väldigt bra verktyg går det alldeles utmärkt att bli coachad och styra träning med den egna upplevda känslan och kanske komplettera det med en pulsklocka.

Hur ofta har jag avstämning med min coach?

Det beror på vilken typ av abonnemang du har. I Ultimate ingår veckovis avstämning, i Premium månadsvis och för Basic kvartalsvis. Det är alltså upp till dig hur ofta du vill att din coach ska analysera och anpassa din träning. Avstämningsmöten bokar du smidigt i My Guided Heroes.

Verktygen

En dold accordion
Vad är My Guided Heroes?

My Guided Heroes är den digital platsen där du har all information om dina inplanerade pass, ditt abonnemang och din coach. 

Det är också här som din resa startar med att du skapar ett konto. Efter att du har valt startdatum, vilka idrotter du vill ha coachning inom och nivån på ditt abonnemang, blir du direkt tilldelad en coach som passar dig. Du får också svara på ett frågeformulär med coachens frågor om dig, dina mål och dina förutsättningar. Du kan alltid läsa, komplettera och uppdatera dina svar inför avstämningarna med coachen. 

Det är också i My Guided Heroes du smidigt bokar avstämningsmöte med din coach och byter abonnemangsform.

Från My Guided Heroes kan du också enkelt ta dig vidare till analysverktyget Analytics och all din träningsdata.

Vad är Analytics?

Vi kallar vårt analysverktyg för Analytics och det bygger på plattformen Today’s Plan. Analytics ingår i våra abonnemang Basic, Premium och Ultimate och det är där din coach planerar och analyserar din träning. Vill du göra det själv finns abonnemanget Analytics. Tjänsten är jämförbar med Today’s Plans Premium-nivå. I vårt abonnemang Community ingår även en enklare version av Today’s Plan. 

Hur funkar det med Today's Plan?

Vi kallar vårt analysverktyg för Analytics och det bygger på plattformen Today’s Plan. Analytics ingår i våra abonnemang Basic, Premium och Ultimate och det är där din coach planerar och analyserar din träning. Vill du göra det själv finns abonnemanget Analytics. Tjänsten är jämförbar med Today’s Plans Premium-nivå. I vårt abonnemang Community ingår även en enklare version av Today’s Plan.

När du tecknar ditt abonnemang hos oss, gör vi en automatisk kontroll om du redan har ett konto hos Today’s Plan. Om ditt konto är i deras s.k. ”Free mode”, flyttas ditt abonnemang direkt över till My Guided Heroes.

Vad är The Hero Community?

The Hero Community är en mötesplats för både coacher och adepter. För att inspireras och dela kunskap, framgångar, motgångar och glädje. Den ingpår i alla våra abonnemang och du hittar den på Facebook. När du har beställt ditt abonnemang hos oss, begär du bara att få gå med i gruppen.

Abonnemanget

En dold accordion
Hur säger jag upp, pausar eller ändrar mitt abonnemang?

I My Guided Heroes kan du ändra ditt abonnemang. Om du vill göra en paus i din träning rekommenderar vi att du väljer antingen Analytics, Community eller Timeout. På det sättet sparas all din träningsdata. Om du helt vill avsluta ditt abonnemang och radera all din data ändrar du till abonnemanget Stop.

Hur lång är uppsägningstiden?

Uppsägningstiden beror på när i månaden du säger upp. Säger du upp ditt abonnemang under de två första veckorna i varje månad blir du inte debiterad mer och behåller tjänsten månaden ut. Säger du upp ditt abonnemang efter de första två veckorna kommer du att bli debiterad vid månadsskiftet och behålla tjänsten kommande månad.

Övrigt

En dold accordion
Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja. Kvittot du får från Klarna fungerar att lämna in till din arbetsgivare. Du hittar oss också i förmånsportalerna Benify och E-passi.

Säljer ni företagspaket?

Ja, vi kan ordna det mesta från personlig coachning, inspirationsföreläsningar och paket inriktade på olika evenemang så att du och dina kollegor slipper tänka på startplatser, träningsprogram och boende.

Läs mer om Guided Heroes för företag eller kontakta Jesper Demén på +46 (0) 72-190 81 25 eller jesper@guidedheroes.se.