Tio veckors träningsprogram för 995:-

✓ CYKLING ✓ LÖPNING ✓ RULLSKIDOR
Ska du genomföra ett lopp efter semestern eller vill du ha lite ny inspiration i din träning? Vårt sommaranpassade 10-veckorsprogram passar alla, nybörjare som elitmotionär. Bonuspass, utmaningar och gröna grilltips ingår.

 

Beställ sommarkollo

Tre pass varje vecka

Träningsprogrammet innehåller tre grundpass varje vecka, med förslag till ”boost” om du känner att du har mer att ge just den dagen.

Frivilligt bonuspass

Varje vecka får du ett bonuspass inlagt i ditt program. Beroende på din nivå, träningsbakgrund och målsättning väljer du själv om du vill genomföra passet.

Utmaning varannan vecka

För att riktigt utmana dig själv har vi också tagit fram roliga utmaningar att genomföra. De blir lite tuffare varje gång.

Recept inför varje helg

Sommaren innebär även härliga middagar. Därför får du också gröna grilltips.

Träna mitt i sommaren? Mellan utflykter till stranden, jordgubbar, utlandssemestern och mjukglassarna? Ja, det går alldeles utmärkt. Och ännu lättare om det finns en inspirerande plan. Låt oss ta hand om planeringen, så kan du fokusera på att vara ledig. Och på att träna effektivt.

Jag och mina kollegor har tagit fram det ultimata träningsprogrammet för sommaren, för att du ska kunna slappna av och tänka så lite som möjligt på träning – men ändå få den gjord. Programmet kan anpassas för alla nivåer, till dig som vill lägga grunden till Vasaloppet, lovat dig själv att genomföra Lidingöloppet, till dig som satsar på att komma topp 100 på Cykelvasan eller som ”bara” vill få lite ny inspiration i din träning och ha inplanerade pass lättillgängligt.

Enklare än så här blir det inte. Du beställer och har sedan alla pass, utmaningar och tips i mobilen via My Guided Heroes. Du kan själv välja att fokusera på cykling, löpning, rullskidor, eller en kombination.

Om du vill så analyserar en coach din träning i slutet av programmet, kommer med feedback och förslag på nästa steg. Avstämningen bokar du i appen. Ha en trevlig sommar tillsammans med oss!

Mattias Reck

Huvudcoach, Guided Heroes

VECKOR

TRÄNINGSPASS

BONUSPASS

UTMANINGAR

GRILLTIPS

Snabbguide Sommarkollo


① Skapa ett konto i My Guided Heroes

② Välj abonnemanget Sommarkollo och dina träningsformer

③ Välj vilket datum du vill starta träningen (senast 1 juli)

④ Träningsdagboken fylls med pass lagom till ditt valda startdatum

⑤ I slutet av programmet analyseras din träning av en av våra coacher

Boka avstämning (om du vill), få feedback och förslag på fortsättning