Tio veckors träningsprogram för 995:-

✓ CYKLING ✓ LÖPNING ✓ RULLSKIDOR
Ska du genomföra ett lopp efter semestern eller vill du ha lite ny inspiration i din träning? Vårt sommaranpassade 10-veckorsprogram passar alla, nybörjare som elitmotionär. Bonuspass och utmaningar ingår.

Beställ DIREKT

Träna mitt i sommaren? Mellan utflykter till stranden, jordgubbar, utlandssemestern och mjukglassarna? Ja, det går alldeles utmärkt. Och ännu lättare om det finns en inspirerande plan. Låt oss ta hand om planeringen, så kan du fokusera på att vara ledig. Och på att träna effektivt.

Jag och mina kollegor har tagit fram det ultimata träningsprogrammet för sommaren, för att du ska kunna slappna av och tänka så lite som möjligt på träning – men ändå få den gjord. Programmet kan anpassas för alla nivåer, till dig som vill lägga grunden till Vasaloppet, lovat dig själv att genomföra Lidingöloppet, till dig som satsar på att komma topp 100 på Cykelvasan eller som ”bara” vill få lite ny inspiration i din träning och ha inplanerade pass lättillgängligt.

Enklare än så här blir det inte. Du beställer och har sedan alla pass, utmaningar och tips i mobilen via My Guided Heroes. Du kan själv välja att fokusera på cykling, löpning eller rullskidor.

Om du vill så analyserar vi din träning i slutet av programmet, kommer med feedback och förslag på nästa steg.

Ha en trevlig sommar tillsammans med oss!

Mattias Reck

Huvudcoach, Guided Heroes

VECKOR

TRÄNINGSPASS

BONUSPASS

UTMANINGAR

Tre pass i veckan

Träningsprogrammet innehåller tre grundpass varje vecka.
Varje pass har ett förslag till ”boost” om du känner att du har mer att ge just den dagen.

Frivilligt bonuspass

Varje vecka får du ett bonuspass inlagt i ditt program. Beroende på din nivå, träningsbakgrund och målsättning väljer du själv om du vill genomföra passet den veckan.

Extra utmaningar

För att utmana dig själv har vi tagit fram fem utmaningar. Några är utformade som virtuella lopp där du kan välja att tävla mot andra för att ha mål under sommaren.

Vanliga frågor och svar

Vad är skillnaden mellan ”Sommarkollo” och att ha en personlig coach?
I ”Sommarkollo” utgår vi från vad vi generellt anser är de bästa dagarna att träna och hur mycket. Programmet är upplagt så att du hinner få träningen gjord, men samtidigt ha tid för allt annat roligt under sommaren och semestern. Rätt träning med bäst effekt helt enkelt. Vill du däremot kunna skräddarsy och periodisera din träning inför ett specifikt mål rekommenderar vi ett månadsabonnemang med personlig coach.

När börjar programmet?
När du själv vill. ”Sommarkollo” är ett tioveckors-program där engångsavgiften betalas när du gör din beställning. Du väljer själv startdatum när du beställer programmet.

Är det skillnad på programmet om jag är kvinna eller man?
”Sommarkollo” finns i olika varianter för dam och herr.

Vilka träningsformer ingår?
”Sommarkollo” går att få för cykling, löpning och rullskidåkning.

Jag gör En Svensk Klassiker, är detta något för mig?
Absolut. Då tycker vi att du ska välja löpning eller rullskidor för din sommarträning.

Ingår det feedback på min träning från en coach?
För att få feedback och återkoppling på din träning behövs ett månadsabonnemang för personlig coachning. Däremot ingår vårt analysverktyg Analytics som är en specialanpassad variant av Today’s Plan där du kan grotta ner dig i siffor hur mycket, eller lite, du vill.

Hur enkelt är det att komma igång?
Enklare än att tända grillen. Se nedan.

Kom igång nu!


① Skapa ett konto eller logga in i My Guided Heroes

② Välj ”Sommarkollo” för cykling, löpning eller rullskidor

④ Välj startdatum (tidigast 26 juni)

⑤ Din kalender fylls på med träningspass strax innan start

⑥ Du är igång!

Det här ingår också!

The Hero Community – vår digitala samlingsplats för alla våra adepter och coacher. Här får du chans att ställa frågor, inspireras och ta del av värdefulla tips och tricks.

Analytics – vår specialanpassade variant av analysverktyget Today’s Plan där du kan logga och följa din träning. Du får tillgång till ett omfattande utbud av analyser som låter dig följa dina träningsframsteg och förstå din aktivitetsdata – med så mycket eller lite detaljer du själv vill.

Hur fungerar utmaningarna?

Två av utmaningarna är utformade som frivilliga virtuella lopp där du kan välja att utmana dig själv och andra i appen RaceOne för att höja loppupplevelsen och ha två roliga delmål under sommaren.

JULIUTMANINGEN
Spring 10 km, cykla 30 km eller staka 15 km på valfri plats. Tanken är att du först och främst ska utmana dig själv för att få en så bra tid som möjligt.

Loppet ligger inlagt som en aktivitet i din digitala träningsdagbok den 1 juli men kan utföras under hela månaden. Här hittar du också loppkoden som du behöver ange för att anmäla dig.

AUGUSTIUTMANINGEN
I augusti får du chansen att både överträffa dig själv och komma högre upp i resultatlistan än du gjorde i juli. Huvudsaken är att du försöker slå din tidigare prestation. Tid eller placering.

Loppet ligger inlagt som en aktivitet i din digitala träningsdagbok den 1 augusti men kan utföras under hela månaden.