Klassikercoachen

Med Klassikercoachen från Guided Heroes får du personligt anpassad träningsrådgivning och uppföljning inom alla fyra discipliner genom hela din En Svensk Klassiker. Du får en personlig coach som planerar träningen efter dina förutsättningar, följer upp din träning och ger dig råd och stöttning under regelbundna avstämningsmöten. Klassikercoachen finns i två olika nivåer.

När du har bestämt dig för att genomföra En Svensk Klassiker finns det goda chanser att det kommer bli ett spännande och roligt år du kommer att minnas hela livet. Men det kommer också att bli ett krävande år. Det är fyra långa lopp som ska avverkas och träningen ska få plats i vardagen, kanske lite mer än tidigare.  

Många bitar ska falla på plats och det kommer att krävas planering, råd och framför allt stöttning från dina närmaste – men det finns möjlighet att få extra hjälp på vägen.

Klassikercoachen Basic

595 kr/mån
Individanpassade träningsprogram i tre olika versioner beroende på om du ska genomföra En Svensk Klassiker, Halva eller Tjej. Träningen anpassas genom specifika fokusperioder och pass framtagna av våra coacher inom längdåkning, cykling, simning och löpning. I god tid inför varje lopp har du avstämningsmöte med din personliga coach.

Så här gör du för att beställa:

  1. Skapa ett konto i My Guided Heroes
  2. Ange VIP-kod KLASSIKER
  3. Välj abonnemanget Basic för specialpriset 595 kr/mån
  4. Välj ett startdatum, besvara coachens frågor och boka ett uppstartsmöte i My Guided Heroes.

Kom ihåg att du kan påbörja din klassiker året runt.

Klassikercoachen Premium

995 kr/mån
Skräddarsytt träningsprogram helt baserat på dina förutsättningar och mål. Träningen anpassas genom specifika fokusperioder och pass framtagna av våra coacher inom längdåkning, cykling, simning och löpning. Du har avstämning och anpassning av träningen varje månad. 

Så här gör du för att beställa:

  1. Skapa ett konto i My Guided Heroes
    2. Ange VIP-kod KLASSIKER.
  2. Välj abonnemanget Premium för specialpriset 995 kr/mån 
  3. Välj ett startdatum, besvara coachens frågor och boka ett uppstartsmöte i My Guided Heroes.

Klassikercoachen ger mig självförtroendet, stödet och verktygen jag behöver för att ta mig igenom En Svensk Klassiker. Med noll träningsbakgrund kände jag att det behövdes hjälp för att klara av utmaningen. Nu får jag det som behövs för att lägga upp träningen på rätt sätt utan risk för varken över- under- eller mellanmjölksträning. Den utvecklingen hade jag aldrig nått utan hjälp från Klassikercoachen.

Sabina Johansson

Trollhättan

Jag rekommenderar varmt Guided Heroes Klassikercoachen, oavsett vilken klassiker man ska ta sig an! Det är tack vare min coach Patrik Ericssons träningsupplägg, regelbundna samtal och pepp som jag har hållit i gång under detta underliga pandemiår. Genom Klassikercoachen får jag inte bara varierad träning utan också pass som är anpassade efter mitt eget nuläge och mina mål. Ytterligare en bra anledning med Klassikercoachen är att man har någon att svära över när de jobbigare passen dyker upp i träningskalendern.

Anna-Karin Mikkelää

Trelleborg