Klassikercoachen

Personlig träningsrådgivning för En Svensk Klassiker

Du har bestämt dig för att genomföra En Svensk Klassiker. Det finns goda chanser att det kommer att bli ditt bästa år och ett år du kommer att minnas hela livet. Kanske är det inte första gången du ger dig på en av de största utmaningarna utan är ute efter att slå ditt personliga rekord.

Det kommer att bli ett krävande år. Träningen ska få plats i vardagen, kanske lite mer än förr. Och fyra långa lopp. När du har skidat i fäders spår eller Engelbrekts bygd är det dags att sätta sig på cykeln, när du har cyklat runt Vättern är det inte långt kvar till att kämpa sig under broarna mot strömmen i Västerdalsälven. Sen ska det också springas uppför backarna på Lidingö.

Ett spännande, roligt och alldeles extra utmanande år då många bitar ska falla på plats. Men ensam är inte alltid starkast. Det kommer att behövas planering, råd och framför allt stöttning. Från familj och vänner men vi tror också att allt går lite lättare med en coach.

Beställ ditt månadsabonnemang här.
KLASSIKERCOACHEN ›

Med månadsabonnemanget Klassikercoachen från Guided Heroes får du personligt anpassad träningsrådgivning och uppföljning inom alla fyra discipliner genom hela din klassiker.

Du får en personlig huvudcoach som planerar din träning exakt efter dina förutsättningar, följer upp din träning och justerar ditt träningsprogram inför nästa lopp.

Träningen anpassas genom specifika fokusperioder och pass framtagna av våra coacher inom längdåkning, cykling, simning och löpning.

Planeringen, uppföljningen och kommunikationen sker i vår plattform Analytics. Där du även kan logga dina träningspass.