E-cycling Edition

FÄRDIGSKRIVET TRÄNINGSPROGRAM
För dig som tävlar i och tränar mycket e-cycling och Zwift.

HÖST/VINTER
MÅNADSAVGIFT 495:-

 

Skapa konto och beställ

BLI BÄTTRE PÅ ZWIFT!

E-CYCLING EDITION är ett färdigskrivet träningsprogram för dig som tävlar i och tränar mycket e-cycling. Programmet är anpassat för Zwift och passar bra som uppladdning inför och under hela vinterns SWE Cup som arrangeras av Svenska Cykelförbundet. Träningsprogrammet sträcker sig fram till sista februari. Varje vecka ingår det fyra ordinarie pass samt ett bonuspass.

STARTA NÄR DU VILL
Priset är 495 kr i månaden och oavsett när du väljer att starta får du hela innevarande månads program inlagt i din digitala träningsdagbok, men du betalar givetvis endast för resterande del av aktuell månad.

PASSENS UTFORMNING
Passen är anpassade för inomhuscykling där vi metodiskt arbetar igenom de olika förmågorna med inslag av tävlingar, dels för att det är ett roligt inslag i träningen och dels för att du blir bättre på att tävla i Zwift genom tävlingar. I din digitala träningsdagbok får du även förslag från vår Zwift-expert Jimmy Bodin om olika lopp, vilken typ av tävlingar (ex. crit race, tempo, backig bana) och uppdaterad info om det senaste kring det taktiska och tekniska som du behöver ha koll på för att vara fullt förberedd inför vinterns race.

Passen läggs in i din digitala träningsdagbok en månad i taget och synkas automatiskt med Zwift.

DET HÄR INGÅR OCKSÅ
The Hero Community – en samlingsplats på Facebook för alla våra adepter och coacher. Här får du chans att ställa frågor, inspireras och ta del av värdefulla tips och tricks.

Analytics – vår specialanpassade variant av analysverktyget Today’s Plan där du kan logga och analysera din träning in i minsta detalj. Det möjliggör också att du får alla pass direkt in i Zwift. Du hittar passen under Today’s Plan Custom Workouts.

Programmet har ingen bindningstid.

FÖLJ TräningsprogramMET

Träningspassen ligger per automatik i Zwift under Today’s Plan Custom Workouts

  • FYRA ORDINARIE PASS I VECKAN
  • BONUSPASS
  • TAKTISKA TIPS FRÅN VÅRA COACHER

ANALYSERA DIN TRÄNING

I abonnemanget ingår vår specialanpassade variant av analysverktyget Today’s Plan där du kan analysera din träning in i minsta detalj.

  • LOGGA DIN TRÄNING
  • SE DINA FRAMSTEG

FÅ MOTIVATION PÅ VÄGEN

Du får tillgång till vår community på Facebook där alla våra coacher och deltagare kan träffas.

  • INSPIRATION & MOTIVATION
  • VÄRDEFULLA TIPS
  • SVAR PÅ FRÅGOR

Är du redo? Så här fungerar det!


① Skapa ett konto i My Guided Heroes

② Välj abonnemang E-CYCLING EDITION

③ Välj startdatum

④ Din digitala träningsdagbok fylls på med färdigskrivna pass en månad i taget

⑤ Kör hårt och analysera gärna din träning i Analytics