Coacher

Internationell erfarenhet och personlig fingertoppskänsla. Vi har coacher inom cykling, löpning, längdåkning och triathlon.

Mattias Reck

Mattias Reck

Cykling|Längdskidåkning|Föreläsning

Huvudcoach Guided Heroes, proffstränare för Trek-Segafredo och coach i Team Engcon
”Förutom att coacha egna adepter agerar jag bollplank samt sprider min träningsfilosofi och hemligheter till de andra coacherna inom Guided Heroes. På senare år har jag också tagit min kunskap vidare från cyklingen till att anpassa för längdskidsporten.”

Ulrika Eriksson

Ulrika Eriksson

Cykling|Löpning|Simning|Triathlon

Coach som vill inspirera på vägen
”Jag vill hjälpa dig att nå dina mål med de förutsättningar du har, jag tror på att ha kul på vägen och skapa hållbara träningsvanor. Själv har jag lååång bakgrund från konditionsidrott, främst långdistanstriathlon och nu på senare år swimrun, paddling o klättring. Jag har jobbat som coach, PT och triathlontränare i över 10 år. I övrigt älskar jag kittlande äventyr, kontraster och att bli riktigt trött. Ser framemot att få följa med på din resa.”

Patrik Ericsson

Patrik Ericsson

Cykling|Löpning|Simning|Triathlon

Utbildad simtränare och triatlet
”Jag älskar träning och att hjälpa mina adepter nå sina mål oavsett bakgrund. Jag startade min träning och karriär som simmare men gick vid 19 års ålder över till cykling. Efter några år ute i världen började jag istället 2016 pröva lyckan som triatlet. Förutom att coacha andra studerar jag på högskolan för att få ännu mer kunskap inom det jag verkligen brinner för.”

Marcus Streijffert

Marcus Streijffert

Cykling

Utbildad idrottstränare på Högskolan Dalarna och via Guided Heroes coach för Team Skoda.
”Som coach är det A och O att ha ett helhetsperspektiv kring sina adepter, att träningen synkar med jobb, familjeliv och andra åtaganden. Denna balans behövs för att kropp och knopp ska orka dra önskade watt. Själv var jag elitcyklist på landsväg och bana fram till 2019.”

Julia Borgström

Julia Borgström

Cykling

Coach och proffscyklist
”Oavsett om målet är att bli snabbare, prestera på tävling eller hitta balans i träning så hjälper jag gärna till som din coach. Att arbeta för, med och runt mina mål är någonting jag själv gör dagligen för att utvecklas i min egen satsning som proffscyklist. Till vardags håller jag till på skånska slätten, i ett teamhus i Belgien/Holland eller på en och annan landsvägstävling världen över.
.”

Jimmy Bodin

Jimmy Bodin

Cykling

Erfaren coach och testare för Zwift
Jag strävar alltid efter att hitta en god balans i livet tillsammans med träningen för att prestationen ska bli så bra som möjligt, använda de verktyg som finns för att utmana adepternas förmåga samt hitta en bra mix och variation. Jag har själv tävlat sedan 1995 och de senaste två åren i Zwift, ett fantastiskt verktyg att ha med i träningen under vintern för att utsätta sig för de olika förmågorna med mindre mental insats.”

Erik Fransson

Erik Fransson

Längdskidåkning

Coach och tävlingsskidåkare
”Jag brinner för träningen och att se den utveckling träningen gör. Jag vill hjälpa dig för att nå dina personliga mål och samtidigt hitta glädjen och balansen i livet. Användandet av ny teknik och träningsfilosofi är något jag tycker är extremt intressant för att utveckla längdskidåkningen. Jag är själv elitskidåkare och tävlar nationellt med höga mål. Jag vill kunna använda mig av mina kunskaper som jag lärt mig genom åren för att coacha andra till att bli ”sitt bästa jag” och nå sina mål. .”

Vincent Andersson

Vincent Andersson

Cykling

Coach
”Cykla snabbt? Cykla långt? Cykla hårt? Cykla lugnt? Cykla varje dag? Cykla lite då och då? Jag har testat på det mesta i cykelsammanhang! Jag är född och uppvuxen på en cykel. Jag har tävlat för det svenska landslaget och stångat styre med fullblodsproffs nere i Belgien som aspirerande U23-cyklist. Numera cyklar jag mest långt för skojjs skull och hjälper andra uppnå sina mål. Mitt mål är att du ska bli den bästa cyklist du kan bli utifrån dina personliga förutsättningar!”