Coacher

Internationell erfarenhet och personlig fingertoppskänsla. Vi har coacher inom cykling, löpning, längdåkning och triathlon.

Mattias Reck

Mattias Reck

Cykling|Längdskidåkning|Föreläsning

Huvudcoach Guided Heroes, proffstränare för Trek-Segafredo och coach i Team Engcon
”Förutom att coacha egna adepter agerar jag bollplank samt sprider min träningsfilosofi och hemligheter till de andra coacherna inom Guided Heroes. På senare år har jag också tagit min kunskap vidare från cyklingen till att anpassa för längdskidsporten.”

Ulrika Eriksson

Ulrika Eriksson

Cykling|Löpning|Simning|Triathlon

Coach som vill inspirera på vägen
”Jag vill hjälpa dig att nå dina mål med de förutsättningar du har, jag tror på att ha kul på vägen och skapa hållbara träningsvanor. Själv har jag lååång bakgrund från konditionsidrott, främst långdistanstriathlon och nu på senare år swimrun, paddling o klättring. Jag har jobbat som coach, PT och triathlontränare i över 10 år. I övrigt älskar jag kittlande äventyr, kontraster och att bli riktigt trött. Ser framemot att få följa med på din resa.”

Erik Fransson

Erik Fransson

Längdskidåkning

Coach och tävlingsskidåkare
”Jag brinner för träningen och att se den utveckling träningen gör. Jag vill hjälpa dig för att nå dina personliga mål och samtidigt hitta glädjen och balansen i livet. Användandet av ny teknik och träningsfilosofi är något jag tycker är extremt intressant för att utveckla längdskidåkningen. Jag är själv elitskidåkare och tävlar nationellt med höga mål. Jag vill kunna använda mig av mina kunskaper som jag lärt mig genom åren för att coacha andra till att bli ”sitt bästa jag” och nå sina mål. .”

Lina Blomqvist

Lina Blomqvist

Triathlon

Coach, licenserad personlig tränare och endurance training specialist
”Jag brinner för att hjälpa andra att upptäcka glädjen i att träna och uppnå sina träningsmål. Jag älskar konditionsidrott och har sedan flera år tillbaka förälskat mig i triathlon. Som coach vill jag hjälpa dig att hitta en bra balans och skapa en hållbar träningsrutin som passar dina individuella behov. Oavsett om du vill förbättra din simning, cykling eller löpning, eller arbeta på din mentala styrka kommer jag finns där och tillsammans med dig skapa en träningsplan som passar just dig. Jag ser fram emot att vara en del i din resa!

Marcus Streijffert

Marcus Streijffert

Cykling

Coach och idrottstränare på Högskolan Dalarna
”Som coach är det A och O att ha ett helhetsperspektiv kring sina adepter, att träningen synkar med jobb, familjeliv och andra åtaganden. Denna balans behövs för att kropp och knopp ska orka dra önskade watt. Själv var jag elitcyklist på landsväg och bana fram till 2019.”

Julia Borgström

Julia Borgström

Cykling

Coach och proffscyklist
”Oavsett om målet är att bli snabbare, prestera på tävling eller hitta balans i träning så hjälper jag gärna till som din coach. Att arbeta för, med och runt mina mål är någonting jag själv gör dagligen för att utvecklas i min egen satsning som proffscyklist. Till vardags håller jag till på skånska slätten, i ett teamhus i Belgien/Holland eller på en och annan landsvägstävling världen över.
.”

Jimmy Bodin

Jimmy Bodin

Cykling

Coach och testare för Zwift
Jag strävar alltid efter att hitta en god balans i livet tillsammans med träningen för att prestationen ska bli så bra som möjligt, använda de verktyg som finns för att utmana adepternas förmåga samt hitta en bra mix och variation. Jag har själv tävlat sedan 1995 och de senaste två åren i Zwift, ett fantastiskt verktyg att ha med i träningen under vintern för att utsätta sig för de olika förmågorna med mindre mental insats.”

Martina Thomasson

Martina Thomasson

Cykling

Coach
Som tvåbarnsmamma och tidigare professionell landsvägscyklist med VM i Marathon MTB och SM-medaljer på landsväg, cykelcross och MTB i bagaget vet jag att det är en sann utmaning att hitta tid för träning och återhämtning i en hektisk vardag. Framförallt brinner jag för träningsoptimering, att hitta balans och att optimera träningen som tjej i synk med sina hormoner. Nu vill jag som coach dela med mig av nycklarna som jag har hittat till en förbättrad prestation.”

Vincent Andersson

Vincent Andersson

Cykling

Coach
”Cykla snabbt? Cykla långt? Cykla hårt? Cykla lugnt? Cykla varje dag? Cykla lite då och då? Jag har testat på det mesta i cykelsammanhang! Jag är född och uppvuxen på en cykel. Jag har tävlat för det svenska landslaget och stångat styre med fullblodsproffs nere i Belgien som aspirerande U23-cyklist. Numera cyklar jag mest långt för skojjs skull och hjälper andra uppnå sina mål. Mitt mål är att du ska bli den bästa cyklist du kan bli utifrån dina personliga förutsättningar!”