Alla Guided Heroes tjänster är godkända enligt Skatteverkets regler för friskvård. Skatteverket har satt upp maxgränsen för bidraget till 5000 SEK per person och år. Kolla upp vad som gäller på din arbetsplats. 

Hur gör jag för att utnyttja mitt friskvårdsbidrag hos Guided Heroes?
Kvittot du får från oss kan du lämna in till din arbetsgivare för att få ditt bidrag. Du kan också hitta oss hos både Benify och E-passi. Är ditt företag anslutet till någon av dessa förmånsportaler, beställer du ett värdebevis/presentkort där. Vi skickar sedan ut en unik kod till dig som du använder vid beställning av tjänst hos oss.

Vad ska jag välja?
Vi erbjuder både färdigskrivna träningsprogram med olika längd och fokus, samt personlig coachning där en coach skräddarsyr ett träningsupplägg utefter dina förutsättning och mål. Vår personliga coachning finns dessutom i olika nivåer beroende på hur ofta du vill att din coach ska analysera din träning och anpassa träningsprogrammet efter dina framsteg.

Hur gör jag för att utnyttja årets bidrag?
I vår digitala plattform My Guided Heroes har vi just nu två bra deals om du förbetalar din personliga coachning i 6 månader.

Basic Campaign 2022

3 975:- engångskostnad

 • FÖRBETALT 6 MÅNADER, VARAV EN MÅNAD GRATIS
 • Personlig coach
 • Avstämning och coachanalys varannan månad
 • Kvitto för hela perioden
 • Digital träningsdagbok
 • Community

Premium Campaign 2022

5 975:- engångskostnad

 • FÖRBETALT 6 MÅNADER, VARAV EN MÅNAD GRATIS
 • Personlig coachning och träningsplanering i sex månader, varav en månad gratis
 • Avstämning och coachanalys månadsvis
 • Kvitto för hela perioden
 • Digital träningsdagbok
 • Community

Benify

I Benifys förmånsportal kan du välja att köpa presentkort som gäller på alla våra tjänster. Välj mellan beloppen 1000 SEK, 2000 SEK, 3000 SEK eller 5000 SEK. Efter din beställning i Benifys förmånsportal får du en unik kod skickad till dig som du sedan utnyttjar hos oss.

E-passi

Hos E-passi kan du välja att köpa presentkort som gäller på alla våra tjänster.  Efter din beställning får du en unik kod skickad till dig som du sedan utnyttjar hos oss.