Gör som Guided Heroes, Team Skoda och Team Mustasch! Med halva sträckan är SKODA GÖTEBORGSGIROT 150 KM den 28 maj en perfekt uppladdning inför Vätternrundan tre veckor senare. Anmäl dig innan 15 maj med koden UPPLADDNINGEN så får du förutom 200 kr i rabatt på anmälningsavgiften även en goodiebag, energipaket från Enervit och en självklar plats vid Guided Heroes after bike i eventbyn på Heden, där bland annat Mattias Reck från Guided Heroes delar med sig av sina bästa Vätternrundan-tips. Vi startar givetvis i en egen startgrupp.

TILLSAMMANS MED STARTPLATS I SKODA GÖTEBORGSGIROT 150 KM INGÅR: 

    • 200 kr rabatt på Skoda Göteborgsgirot 150 KM
    • Goodiebag från Guided Heroes och Skoda
    • Energipaket från Enervit (hämtas i Guided Heroes tält på Heden innan start)
    • Egen startgrupp och after bike med Guided Heroes, Team Skoda och Team Mustasch

Använd kod UPPLADDNINGEN och anmäl dig senast 15 maj. Begränsat antal platser.

Vi ses på Heden och Västsveriges största cykelfest den 28 maj!

15% rabatt på Quality Hotel The Weaver

Boka hotell i samband med Göteborgsgirot och få 15% rabatt. Gäller för vistelse under 27-29 maj 2022. Klicka på “Har du en rabatt- eller bokningskod?” högst upp på bokningssidan och skriv in koden Girot2022.

Pommes och alkoholfri öl från BeerNFries

Pommes frites, cykling och öl är på vissa håll i Europa en helig treenighet. I år finns BeerNFries på plats i eventbyn för att tillsammans med Göteborgsgirot bjuda alla årets deltagare ett smakprov på denna tradition. Med stjärnkocken Gustav Trägårdh är BeerNFries ett nytillskott på den göteborgska restaurangkartan och gänget finns på plats hela helgen för dem som inte kan få nog. 🍺🍟

Inte kan uppladdningen inför Vätternrundan börja på ett bättre sätt än i Göteborg den 28 maj?