Ta nästa steg tillsammans med Sveriges bästa coacher

Nu lanserar vi tre specialgrupper med åtta cyklister i varje grupp, där du tillsammans med våra coacher Calle Friberg, Mattias Reck eller Glenn Magnusson tränar mot dina uppsatta mål under ett år. Coachningen sker på samma nivå och på samma sätt som i vårt månadspaket Premium plus tre stora fördelar:

→ Välj en av Sveriges bästa coacher
→ 12 månader – betala bara för 10
→ Välkomstpaket med produkter och erbjudanden

1662:-/mån


VÄLJ COACH

CALLE FRIBERG

MOUNTAINBIKE

Flerfaldig svensk mästare i MTB Cross Country, Marathon & Cykelcross.

Calle är med flera vinster i långloppscupen, Lidingöloppet MTB, världscupen och den bästa svenska insatsen hittills på ett U23-VM i MTB Cross Country samt med flera världs- och Europamästerskap i bagaget en av Sveriges i särklass mest meriterade mountainbike-cyklister.

Med första SM-guldet 1993 och tolv härdande år som proffs i Europa har Calle fått massor av kunskap och erfarenhet. Sedan några år är han även coach i Täby MTB samt arrangör av populära läger och clinics.
KOD: CF18


MATTIAS RECK FULLTECKNAD

LANDSVÄGSCYKLING
Utöver att vara huvudcoach på Guided Heroes så jobbar Mattias på UCI World Tour med proffslaget Trek-Segafredo där han tränar cyklister som John Degelkolb och Koen de Kort samt undervisar vid Skara Cykelgymnasium.

Mattias är en av Sveriges mest omtyckta och framstående cykeltränare och har coachat på alla nivåer, från unga nybörjare upp till de allra bästa i världen.

Mattias styrka är att med både bredd och djup i teori, samt stor praktiskt förståelse för cykelhantverket, ha rätt fingertoppskänsla för att hitta balansen mellan träning och vila.
KOD: MR18


GLENN MAGNUSSON

LANDSVÄGSCYKLING
Tidigare proffscyklist och landslagstränare. Mellan åren 1996-2001 cyklade Glenn för olika proffsstall, bl.a. italienska Amore Vita och amerikanska US Postal Service. Under dessa år deltog han i Giro d’Italia, Tour de France och Vuelta a España sju gånger med tre etappsegrar i Giro d’ Italia som främsta bedrift.

Efter en karriär som även innehöll tio VM, tre OS och totalt 1 700 tävlingar har han varit förbundskapten under åtta år och ansvarat för många svenska landslagscyklister på mängder av etapplopp och mästerskap. Hans kunskap om träningslära är sällsynt i Sverige.
Nu drivs han av att ta fram optimala träningsprogram på flera nivåer.
KOD: GM18


→ Varje coach har åtta platser


ALLT DETTA INGÅR

  • Månadspaket Premium – ord. pris 1995:-/mån
  • Abonnemang på träningsplattformen Analytics by Today’s Plan
  • Boken Vélochef – mat för träning och tävling av Henrik Orre
  • Drink mix box från Maurten – Sports Fuel Reinvented, fem Drink Mix 160 + fem Drink Mix 320
  • Voucher från Merida Store – 20% rabatt på valfri cykel från Meridas utbud
  • The Hero Deal – 50 vouchers med egen rabattkod som ger dina vänner 20% på tre första månaderna individuell träning tillsammans med coach och som dessutom ger dig avdrag på din månadsavgift för varje värvad vän – 600:- för Basic, 1200:- för Premium och 1800:- för Ultimate.
  • Prioriterad plats till Guided Heroes events och läger under 2018

PERIOD OCH BINDNINGSTID

  • Specialpriset gäller i 12 månader oavsett startdatum
  • Ingen bindningstid

Så här gör du

→ Beställ månadspaket Premium
→ Ange rabattkod för respektive coach

Begränsat antal.

Beställ The Hero year