Satsa på simningen i höst. Guided Heroes och triathlonlandslagets coach Patrik Ericsson skräddarsyr din träning under hundra dagar.

När hösten anländer kan det vara skönt att lägga lite extra energi i bassängen för att utveckla simningen. Det ger bra träning och man slipper fundera över hur vädret därute är. Låt en av triathlonlandslagets tränare, Patrik Ericsson, lägga upp din träning under hösten med lite extra fokus på simningen.

Coachningen börjar med att du och din coach noggrant går igenom förutsättningarna under ett inledande samtal, strukturerar upp och planerar din träning så att det passar din vardag, dina mål och dina ambitioner. Patrik gör ett upplägg anpassat till just dig. Poängen är att låta oss sköta planeringen av din träning så kan du lägga all fokus på att träna.

Utöver coachningen kommer du att få tips av kända simprofiler samt ta del av våra teknikfilmer. Du får också instruktion om hur du kan filma din simning, som du kan skicka in för analys av Patrik som tar med detta i sin återkoppling som sker en gång i månaden.

Beställ 100 days ›